O nama /O Wynn’s-u

Wynn’s je vodeći svetski proizvođač na polju hemijskih proizvoda za vozače, profesionalne opreme i servisnih proizvoda. Izuzetno razvijena distributivna mreža, uslužuje korisnike na svih pet kontinenata.

Vozačima koji redovno održavaju automobile, Wynn's nudi širok spektar proizvoda koji deluju preventivno ili otklanjaju probleme u radu automobila, unapređuju rad motora, smanjuju potrošnju goriva i troškove popravki, održavaju i čiste sistem za gorivo, klima sistem, upravljački, rashladni i sistem za transmisiju.

Serviserima Wynn’s nudi najbolja rešenja u vidu prefesionalnih tretmana i uređaja, preporučenih od vodećih proizvođača vozila, koji garantovano podižu nivo zadovoljstva njihovih klijenata i uvećavaju profit servisa.

Vozni parkovi kamiona, autobusa, poljoprivrednih vozila i velikih flota imaju na raspolaganju podršku specijalizovanog tehničkog osoblja Wynn’s-a koje ovim klijentima nudi rešavanje kompleksnih i teških problema i velike uštede u održavanju i potrošnji goriva.

Istorija

1939. godine Chestien Wynn je otkrio hemisjku formulu nazvanu “Wynn’s Friction Proofing” Oil. To je bio kamen temeljac porodične kompanije, Wynn Oil Company. Od tada do današnjih dana, Wynn’s je razvio posao širom sveta uz neprestani razvoj tehnoloških unepređenja u skladu sa uvek novim zahtevima i izmenjenim potrebama savremenih vozila.

Wynn’s je već decenijama unazad lider u tretmanima motora i prvi je izbor velikih proizvođača vozila, profesionalnih servisa i prodavnica proizvoda za automobile.

2005. godine Wynn’s je postao deo kompanije ITW Corporation, USA. Proizvođač za tražišta Evrope, Rusije i zemalja bliskog istoka je belgijska kompanija Wynn’s Belgium N.V. www.wynns.eu

Wynn’s kvalitet

Odeljenje za istraživanje i razvoj fabrike Wynn’s konstantno radi na unapređenju tehnologija čišćenja i podmazivanja, što doprinosi stalnom podizanju kvaliteta, zdravstvenih i sigurnosnih aspekata kao i zaštite okoline.

Wynn’s Belgium pogon za proizvodnju radi u skladu sa sertifikatom o kvalitetu ISO 9001. Mnogi proizvodi su atestirani i preporučeni od vodećih svetskih proizvođača vozila.

Wynn’s brend ima izuzetno jaku reputaciju i prepoznatljivost po kvalitetu i kod profesionalnih korisnika i kod vozača.

Wynn’s u regionu - Balkan i jugoistočna Evropa

Wynn’s je prisutan u Srbiji od 1999. preko svog distributera komanije Elberon d.o.o. Od 2005. Elberon distribuira Wynn’s u zemljama Balkana i jugoistočne Evrope. Od 2013. Elberon je prisutan i u zemljama članicama EU, kao i na Malti. Distribuciju za kupce u regionu obavlja do centralnog magacina u Holandiji ili do samog kupca po najboljim cenama i uslovima.

Misija Elberon-a je da bude najbolji dobavljač visokokvalitetnih hemikalija, aditiva i tretmana za automobile i opreme za servisere. Elberon je orijentisan na stalni razvoj i unapređenje asortimana, razvoj prodajne mreže kroz profesionalne kanale i najbolje snabdevene benzinske pumpe, prodavnice i servise uz najviši kvalitet tehičke pordške i usluživanja svih kupaca i krajnih korisnika.