Najnovije iz Wynn's-a

MultiServe - Najmoćniji Wynn's uređaj, do sada!

MultiServe - Najmoćniji Wynn's uređaj, do sada!

Novi uređaj iz Wynn's-a MultiServe upravo je stigao u Lav auto, a prve utiske o uređaju posle testiranja objavićemo na našem sajtu. Dok svi čekamo rezultate testova ovog dugo najavljivanog uređaja, predstavićemo vam njegove glavne funkcije.

MultiServe je inovativno rešenje za najčešće probleme unutrašnje kontaminacije u vozilu. Savremena vozila su opremljena mnogim komponentama koje pomažu vozilima da budu usaglašena sa važećim strogim propisima o emisiji izduvnih gasova.

Upotreba biogoriva i gradska kreni-stani vožnja su dva razloga lošeg sagorevanja. Nusprodukti tog nepotpunog sagorevanja se deponuju u unutrašnjim delovima motora. Ovi ostaci mogu da dovedu do nepravilnog rada motora i izazovu ozbiljne kvarove koji zahtevaju skupe popravke. Bez obzira koliko naš automobil spolja deluje čist, različiti sistemi u našim vozilima prljaju se iznutra.

Wynn’s MultiSERVE je multifunkcionalni uređaj kojim se lako i efikasno obavljaju 4 najvažnija servisa za čišćenje motora vozila. Uz uređaj MultiServe može da se koristi do 7 specijalno formulisanih proizvoda za čišćenje brizgaljki, turbine, usisne grane i filtera čestica (DPF) kod benzinskih i dizel motora. Uređaj je izuzetno jednostavan za rukovanje, a servis se obavlja bez rastavljanja delova motora, dok motor radi.

MultiServe uređajem možete obaviti 4 tremana čišćenja:

  • Tretman sistema za gorivo;
  • Tretman usisne grane;
  • Tretman turbine;
  • DPF tretman.

 

Pogledajte još...

Promocija uređaja MultiServe u Lav autu