Najnovije iz Wynn's-a

Promocija uređaja MultiServe u Lav autu

31. maj 2018. Beograd - Lav auto, generalni uvoznik i distributer brenda Wynn’s za Srbiju, organizovao je prezentaciju najnovijeg Wynn’s uređaja MultiServe u svom servisu u Žarkovu. Prezentaciji je prisustvovao veliki broj servisera iz Srbije koji su imali priliku da prvi u ovom delu Evrope saznaju detalje o uređaju.

U junu 2017. godine kompanija Wynn’s je prvi put predstavila uređaj MultiServe, a u prvoj fazi je bio dostupan samo u Francuskoj, Španiji i Italiji. Odmah po lansiranju, izazvao je veliko interesovanje servisera širom Evrope, kako zbog toga što je MultiServe delo inženjera kompanije Wynn’s, tako i zbog činjenice da je to trenutno jedini uređaj na svetu koji efikasno obavlja četiri najvažnija tretmana motora vozila. U Evropi je od pojavljivanja uređaja do kraja 2017. godine više od 1000 servisera počelo da koristi MultiServe.

Wynn’s MultiSERVE je multifunkcionalni uređaj kojim se lako i efikasno obavljaju 4 najvažnija servisa za čišćenje motora vozila. Uz uređaj MultiServe može da se koristi do 7 specijalno formulisanih proizvoda za čišćenje brizgaljki, turbine, usisne grane i filtera čestica (DPF) kod benzinskih i dizel motora. Uređaj je izuzetno jednostavan za rukovanje, a servis se obavlja bez rastavljanja delova motora, dok motor radi.

Prezentaciju su vodili Artiom Manukian, menadžer kompanije Wynn’s i tehničko lice. Osim prikaza rada samog uređaja, za posetioce je bio najzanimljiviji deo prezentacije u kojem su, uz pomoć specijalnih sondi, prikazani usisna grana, DPF i turbina pre i posle tretmana.

Osim velikog broja kolega servisera, prezentaciju su pratili i novinari najpoznatijih redakcija, a njihove izveštaje očekujte uskoro na zvaničnim kanalima Lav auta.

Pogledajte još...